banner apteco live 2020

Redshanks nodigt klanten uit voor Apteco Live Online 2020

Apteco FastStats

Market Insight is de analyse tool voor de B2B markt. Met de combinatie van Apteco’s FastStats en het Altares-Dun & Bradstreet B2B universum heb je toegang tot de firmographics van meer dan 265 miljoen bedrijven in meer dan 220 landen.

Apteco Live Online 2020

De jaarlijkse gebruikersconferentie van Apteco vindt dit jaar virtueel plaats op 25 en 26 november. Als gewaardeerde Market Insight klant van Redshanks, hebben wij jou uitgenodigd om deel te nemen aan het evenement. Indien je onze uitnodiging niet hebt ontvangen, neem snel contact met ons op, dan sturen we je alsnog een persoonlijke uitnodiging.

De details:
Wanneer: 09:30 – 12:30 uur GMT woensdag 25 en donderdag 26 november 2020 
Waar: online
Draag: wat je maar wilt – er is dit jaar geen dresscode
Tweet: #AptecoLive @Apteco

Meer informatie over het evenement: Apteco Live Online 2020

Redshanks nodigt klanten uit voor Apteco Live Online 2020

About Kim Do

Kim heeft ruim 10 jaar aan marketing ervaring op het gebied van social media, evenementen, web TV en partnermarketing in de internationale B2B en MarTech sectoren. Met haar kennis en passie zoekt zij naar groeimogelijkheden voor het bedrijf.