Stationsplein 45 - Rotterdam
010 808 0875
info@redshanks.nl

D&B Market Insight

Products & Solutions

D&B Market Insight


Haal meer uit uw klant- en marketingdata door deze te analiseren, visualiseren en om te zetten naar acties met market Inisght.

Market Inisght is de combinatie van Apteco’s FastStats module en de Altares-Dun & Bradstreet (D&B) Business to Business universum. De Altares-Dun & Bradstreet universum heeft een wereldwijde dekking van meer dan 200 miljoen bedrijven in meer dan 220 landen. Market Insight is af te stemmen op uw gewenste regio. Als u uw klantdata voorziet van D&B D-U-N-S Number® kunt u uw eigen data in Market Insight combineren met de Altares-Dun & Bradstreet kenmerken om deze verder te verrijken en vergelijken.

Alle informatie die Altares-Dun & Bradstreet over een bepaald bedrijf heeft verzameld is beschikbaar in Market Insight. U kunt deze nu gebruiken om uw eigen klanten te analyseren en inzichten te creëren. Denk aan bijvoorbeeld aan penetratie analyses, share of wallet analyses, het vinden van prospects op basis van Look-a-Likes of klantwaarde berekeningen op basis van corporate familiestructuren.

Met de Altares-Dun & Bradstreet kenmerken kunt u in Market Insight profielen en scoremodellen maken om nieuwe prospects te selecteren voor uw campagnes en zo uw onderneming verder te laten groeien.

Contact

Clients

Altares – Dun & Bradstreet’s Market Insight